ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nou vehicle elèctric per a la Brigada Municipal d'Avinyonet de Puigventós

L'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós ha rebut un ajut, per un import de 5.000,00 euros, per a l'adquisició d'un vehicle destinat a la Brigada Municipal.

La Brigada Municipal de l’Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós ha estrenat avui un nou vehicle elèctric. Es tracta d’una furgoneta model RENAULT KANGOO FURGON ZE L1 START EV45 11KW. Aquest vehicle, necessari perquè els operaris municipals puguin completar les tasques del dia a dia, està parcialment subvencionat. La Diputació de Girona ha concedit un ajut, en el marc de la línia 2 del Programa Del Pla a l'Acció 2022-2023, de 5.000,00 euros per a actuacions per al foment de la mobilitat sostenible, com és el cas de l'adquisició d'aquest vehicle.

Des de l’Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós es treballa per assolir la màxima eficiència, també energètica, en el parc mòbil de vehicles municipals.

Aquesta notícia està relacionada amb una d'anterior: Concedit el programa Del Pla a l'Acció  2022-2023 on es detallava les diferents línies de subvenció concedides gràcies al programa en qüestió, amb un import total de 26.792,09 euros, per a diferents mesures d'eficiència i estalvi energètic.