ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Factures electròniques

Aquest és el servei de recepció de factures electròniques per part dels proveïdors de l'Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós.

Què és una factura electrònica?
Una factura electrònica és un document electrònic que:

  • Conté el mateix tipus d'informació que hi ha en una factura tradicional i que es transmet a través de mitjans electrònics.
  • Té validesa legal quan presenta signatura electrònica avançada que garanteix l'autentificació, la integritat i el no repudi.
  • És susceptible de ser tramés per mitjans electrònics i relaciona a clients i proveïdors.

El format electrònic per emetre factures electròniques a l'Administració és l' e.FACT, que és el servei que el Consorci Administració Oberta de Catalunya posa a l'abast de totes les administracions públiques catalanes per a la recepció de les factures electròniques (e-factures) per part dels seus proveïdors.
L'e.FACT es basa en un model que simplifica les relacions administració-proveïdor en els processos de facturació i que ofereix la possibilitat de treballar amb les diferents plataformes de mercat existents, evitant imposicions tecnològiques o organitzatives a emissors i a receptors, garantint així el principi de neutralitat tecnològica.

Com es poden generar factures electròniques
El format electrònic per emetre factures electròniques a l'administració és Facturae segons l'Ordre PRE/2971/2007. Per generar les factures amb aquest format públic es disposa de diversos mecanismes.
Podeu informar-vos d'aquests mecanismes i de tota la normativa al respecte en aquest enllaç del Consorci AOC.

Bústia de lliurament de factures electròniques
Des d'aquí podeu enviar les vostres factures electròniques a l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós i consultar el seu estat de tramitació de forma senzilla i gratuïta.
Els passos a seguir són:

  1. Preneu nota del codi DIR de l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós, necessari pel lliurament de les vostres factures electròniques: L01170123
  2. A continuació, premeu aquest enllaç per accedir a l'aplicatiu de la bústia de lliurament que s'obrirà en una nova finestra.                                                                                                                                                           
  3. Podeu seguir navegant per aquest lloc web en aquesta mateixa finestra.

Qui ho pot sol·licitar
Qualsevol empresa i/o professional que sigui proveïdor de l'Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós.

Quan es pot sol·licitar
En qualsevol moment.

Com es pot sol·licitar
Per Internet. La bústia de lliurament de facturació electrònica és un portal web de lliure accés que permet als proveïdors de l'Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós el servei de tramesa de factures i documents annexos amb aquestes.

Més informació:
- Manual d'usuari de la bústia de lliurament e.FACT
- Informació sobre la factura electrònica i l'e.FACT