ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ampliem l'oferta d'activitats esportives i saludables

Continuem amb el judo, el country, la gimnàstica postural i estiraments, el ioga, la dansa creativa i la gimnàstica de manteniment basada en el pilates!!
Com a novetat, per a adults, tenim: la zumba, l'aeròbic i tonificació, i el Total Body Condition; i per a menuts: la zumba kids i el Hip-hop i funky.

 

Benvolguts avinyonetencs i avinyonetenques,

Sabem que la pràctica d’activitat física de manera regular, moderada i controlada per especialistes millora la salut i la qualitat de vida.
Actualment, us estem oferint la possibilitat de practicar l’activitat de Judo, Country i activitats que es basen en gimnàstiques suaus, com la Gimnàstica postural i estiraments, Ioga, Dansa creativa i Gimnàstica de manteniment basada en el Pilates. És per això que hem pensat que caldria oferir alguna activitat més que sigui entretinguda i divertida i que alhora permetés prevenir i promocionar uns hàbits esportius i saludables.
Aquestes són algunes de les noves activitats saludables que us proposem:

ADULTS:
ZUMBA: Disciplina de fitness en la que a través de balls llatins es tracta d’enfortir i donar flexibilitat al cos.
AERÒBIC I TONIFICACIÓ: Activitat que barreja el treball cardiovascular coreografiat, amb el treball muscular d’intensitat mitja. Per tant, aquesta activitat està adreçada a aquelles persones que volen mantenir i/o millorar la condició física general.
TBC (Total Body Condition): Treball de força i resistència no coreografiat i d’alta intensitat, amb material i amb el propi cos, realitzant un treball més funcional.

INFANTIL:
ZUMBA KIDS: Activitat coreografiada basada en passos senzills, fàcils i divertits. Edat: 7 a 12 anys.
HIP-HOP I FUNKY: Balls moderns mitjançant els quals es creen coreografies, desenvolupant especialment la coordinació i agilitat. Edat: 6 a 12 anys.

Per saber preus i el quadre horari proposat cliqueu aquí.

Per a qualsevol aclariment podeu trucar a l’Ajuntament (972 547 069), de 9 a 14h. de dilluns a divendres (excepte dimarts).