ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Et portem les notícies al teu correu electrònic!

Iniciativa per informar als veïns d'Avinyonet de Puigventós mitjançant correu electrònic

Iniciativa per informar als veïns d'Avinyonet de Puigventós mitjançant correu electrònic. Et demanem que ens enviïs les teves dades a través de la pàgina web municipal www.avinyonetdepuigventos.cat/subscripcio i rebràs informació municipal d'interès al teu correu electrònic.

INICIATIVA PER INFORMAR ALS VEÏNS MITJANÇANT CORREU ELECTRÒNIC

Amb l'objectiu d'apropar l'Administració Local a la ciutadania i fomentar nous canals d'informació, comunicació i participació, des de l'Ajuntament et volem proposar una nova iniciativa: potenciar la comunicació Ajuntament-ciutadà mitjançant correu electrònic, per així anar reduint, de forma progressiva, les bustiades en paper.

Què aconseguim amb aquesta iniciativa?
-Foment de les noves tecnologies.
-Estalvi de paper, amb el conseqüent estalvi econòmic i millora del medi ambient.
-Comunicació més àgil i senzilla.

Si reps aquest correu és perquè ja estàs a la llista de distribució de l'Ajuntament. De totes maneres et demanem que actualitzis les teves dades per tenir-les més complertes i en una única base de dades.

Per tot plegat,

Et demanem que ens enviïs les teves dades (nom, cognoms, adreça i correu electrònic) a través de la pàgina web municipal www.avinyonetdepuigventos.cat/subscripcio i rebràs les darreres notícies, els actes que es faran els propers dies i altres informacions municipals d'interès al teu correu.

Si tens qualsevol problema amb la pàgina web pots enviar la informació a través de l'adreça de correu electrònic de l'Ajuntament: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Moltes gràcies!!