ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Gràcies per la vostra participació a la Let's Clean Up 2024

Moltes gràcies a tots els voluntaris participants de la neteja!

Dissabte passat, l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós va organitzar una matinal de neteja a l'espai natural de La Garriga d'Empordà, sota el lema “Fem dissabte a la Garriga”.

El projecte s’emmarcava dins la campanya Let’s Clean Up Europe, que consisteix en una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L’activitat va comptar amb la participació de 12 voluntaris que, amb poc més de quatre hores, van recollir aproximadament 1,5m3 de residus de dimensions reduïdes i molt dispersos, a la zona del Rec de les Costes, al terme municipal d'Avinyonet, classificats en vidre, envasos, cartutxos, rebuig (cartutxos, burilles, i altre material no valoritzable) i voluminosos (roda).

Per dur a terme l'activitat es va seguir el nou recorregut cultural de barraques del Rec de les Costes, i vam poder visitar força barraques, algunes de les quals declarades com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL).

Agraïm la col·laboració de tots el voluntaris!