ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Dinamització de la Xarxa d'itineraris saludables i parc de salut 2024

Sessions dirigides d'exercici físic i caminades. Canvi d'horari a partir del dimarts 6 de febrer. 

La present activitat consisteix en dur a terme caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi i dirigides per professionals experts.

A partir del 6 de febrer canviarà l'horari de les dinamitzacions: el nou horari serà tots els dimarts a les 10:00h. La trobada serà davant de l'Ajuntament. 

Per a més informació de l’activitat i inscripcions Truca o whatsapp al 665 508 254, a https://activitatfisica.dipsalut.cat/ o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cartell

Els Itineraris Saludables són recorreguts que transcorren tant per dins el nucli urbà com pel seu entorn. Estan senyalitzats de manera permanent per facilitar la pràctica d’activitat física moderada, principalment, per promoure l’acció de caminar.

Una Xarxa d’Itineraris Saludables és un conjunt d’Itineraris Saludables connectats entre ells. El model en xarxa presenta avantatges sobre els itineraris inconnexos ja que dona gran autonomia a l’usuari per crear nous recorreguts segons les seves necessitats. Atenent a la seva capacitat física, als desplaçaments del dia a dia o a altres criteris, l’usuari pot triar l’itinerari que més li convingui: un de curt, un de mitjà i un de llarg. Caminar per una Xarxa d’Itineraris Saludables permet prendre consciència del temps que es triga en recórrer les distàncies recomanades.

Clica sobre la imatge per visualitzar els itineraris de forma digital.