ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Curs per aprendre a utilitzar els desfibril·ladors automàtics a Avinyonet de Puigventós

A Avinyonet de Puigventós, celebrarem una nova sessió formativa el 15 de març de 09.00h a 13.00h Centre Cultural Puigventós d'Avinyonet de Puigventós (Urbanització Mas Pau).

Dipsalut, en el marc del programa «Girona, territori cardioprotegit», ha instal·lat desfibril·ladors automàtics (DEA) a totes les poblacions de la demarcació de Girona per intervenir ràpidament en el cas que una persona pateixi una aturada cardíaca. Avinyonet de Puigventós disposa de tres desfibril·ladors des de l'any 2012, instal·lats darrere de l'Ajuntament, davant del Centre Cultural Puigventós de la urbanització Mas Pau, i darrere de les instal·lacions del Camp de Futbol.

Alhora, aquest organisme dona a conèixer aquests aparells, promou el seu ús i difon pautes bàsiques per fer-los servir; informa del protocol de la cadena de supervivència, proporciona la formació necessària, potencia les habilitats que calen per utilitzar-los si fos el cas i sensibilitza la població envers la importància de cuidar-se el cor.

A Avinyonet de Puigventós, celebrarem una nova sessió formativa el 15 de març de 09.00h a 13.00h, al Centre Cultural Puigventós d'Avinyonet de Puigventós (Urbanització Mas Pau). L'objectiu d'aquest curs és capacitar el personal/ciutadania perquè obtingui els coneixements i les habilitats necessàries per poder aplicar els protocols de Suport Vital Bàsic i fer un ús adequat dels desfibril·ladors externs automàtics (DEA).

  • Curs de formació per l'ús del DEA [F54-32a]
  • DIA: 15/03/2022
  • HORARI: 09:00 - 13:00h
  • LLOC: Centre Cultural Puigventós d'Avinyonet de Puigventós (Urbanització Mas Pau).Durada: 4 hores
  • INSCRIPCIONS: Les inscripcions es formalitzen des de la pàgina web de Dipsalut. S'obriran el dia 15 de febrer de 2022.
  • MODALITAT: Presencial

El curs es farà sempre i quant hi hagi un mínim de 3 persones inscrites.