ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Taller participatiu "Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori"

El procés de participació del PAESC de la Unitat del Paisatge de la "Garrotxa Empordà" serà el dia 19 de gener, en línia, de 18h a 20h. 

Us informem del taller participatiu virtual, obert a la ciutadania, anomenat «Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori» per a la Unitat del Paisatge "Garrotxa d'Empordà", que comprèn els muncipis d'Avinyonet de Puigventós, Boadella i les Escaules, Biure, Cabanelles, Cistella, Lladó, Llers, Pont de Molins, Sant Llorenç de la Muga, Terrades i Vilanant. En aquest taller es presentaran i debatran les accions supramunicipals clau incloses en els Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), i es farà un recull de propostes de la ciutadania. La data del taller participatiu de la Unitat de Paisatge de Garrotxa Empordà serà, tal com ja s'ha informat a través de les xarxes, el dimecres 19 de gener de 18:00 a 20:00h. Per tal de participar-hi, us haureu d'inscriure prèviament a l'enllaç següent:
https://forms.office.com/r/au3yC0Cvap

Per aquest procés de participació s'ha creat un portal web específic per tal que la ciutadania i actors claus puguin proposar accions a nivell municipal i supramunicipal després del taller, durant un mes:
https://paesc-decidim.ddgi.cat/processes/garrotxademporda

A continuació teniu un vídeo explicatiu de les accions que es poden dur a terme a través dels Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC): 

 

Si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Cordialment,