ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Acte de reconeixement a Josep Puig, “Pitu”, d’Avinyonet de Puigventós, en el marc de la Setmana de la Pedra seca 2021

Amb el passi del reportatge Josep Puig “Pitu”, picapedrer aficionat a la pedra seca. Aquest vídeo s’ha enregistrat especialment per aquesta ocasió i amb la intenció de recollir el llegat i l’experiència d’en Pitu Puig en la pedra seca.

Des de l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós i el Consorci Salines Bassegoda ens complau convidar-vos a l’acte de reconeixement a una persona o entitat destacada per la seva aportació a la pedra seca, dins dels actes de la Setmana de la Pedra Seca, que organitza Adrinoc i l’Observatori del Paisatge.

En aquesta segona edició, es vol posar en valor la figura de Josep Puig, “Pitu”, d’Avinyonet de Puigventós per la seva contribució a preservar les construccions de pedra seca. Es projectarà un document visual que recull l’experiència i explica el llegat d’aquest picapedrer aficionat a construir parets i cabanes amb les seves mans en acabar la projecció es farà un col·loqui amb la presència de l’homenatjat i els assistents.

L'acte tindrà lloc el proper dia 4 de desembre, a les 11h, a la Societat d’Avinyonet de Puigventós.

Preguem confirmació per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a més informació: https://www.salines-bassegoda.org/ca/agenda-d-activitats/setmana-de-la-pedra-seca/