ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Comença el taller de memòria en format digital d'aquesta primavera 2021

Totes aquelles persones que estiguin interessades a exercitar la memòria només han de contactar al telèfon 659683070 via missatge de Whatsapp o trucada i se’ls donarà d’alta al servei.

Els Tallers de memòria són un recurs per fomentar la promoció de la salut i un envelliment actiu i satisfactori a partir de l’exercici físic i mental de la població major de 60 anys de la comarca.

Les darreres edicions es va transformar en una eina telemàtica a causa de la pandèmia de la Covid-19 i, la que comença, aquesta primavera de 2021 continuarà amb un format similar. Els professionals de l’àrea faran arribar als usuaris un seguit de reptes setmanals via whatsapp. 

Totes aquelles persones que estiguin interessades a exercitar la memòria només han de contactar al telèfon 659683070 via missatge de Whatsapp o trucada i se’ls donarà d’alta al servei. No cal que hagin fet els tallers o estar apuntats, està obert a tota la població.

Per aquelles persones que no tenen accés a les noves tecnologies podeu adreçar-vos a l'ajuntament on us donarem un 2n dossier en format paper. També el podeu descarregar clicant sobre els enllaços següents: 

DOSSIER 3DOSSIER 2 / DOSSIER 1

Esperem que aquesta proposta sigui del vostre interès.