ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Punt d'informació energètica 23/04/2021

L'atenció personalitzada tindrà lloc el divendres 23 d'abril, de 10 a 12h, a l'Ajuntament.

L’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós forma part de la iniciativa europea del Pacte d’Alcaldies per una energia local sostenible. El Pacte és el principal moviment Europeu que involucra les Autoritats Locals i la seva ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic. Consisteix en el compromís voluntari de les ciutats i pobles pel compliment de la política energètica europea per tal de reduir les emissions de CO2 en, com a mínim, un 40% l’any 2030, impulsant actuacions d’eficiència energètica i relacionades amb les fonts d’energia renovables.

En el context d’aquest procés de transició energètica, l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà (ACEC), posa a disposició del ciutadà un servei públic i gratuït: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA. El principal objectiu del servei és aconseguir un nou model energètic municipal més participatiu, democràtic, saludable i socialment inclusiu a mitjà i llarg termini.

Ja es va comentar que al llarg d'aquest any 2021 els veïns i veïnes d’Avinyonet de Puigventós podrien gaudir d’aquest servei que consistirà en diferents actuacions d’informació i participació com xerrades informatives, tallers escolars i una oficina d'atenció personalitzada.

En aquest sentit, us volem informar de la nova sessió d'oficina d’atenció personalitzada on un tècnic assessorarà individualment al ciutadà sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric i tancaments, entre d'altres. Per cada consulta us regalarem una bombeta LED. Aquesta tindrà lloc el proper divendres 23 d'abril, de 10 a 12h, a l'Ajuntament.

En el cas que no pugueu venir presencial disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Gràcies, una vegada més, per la vostra col·laboració.