ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

L'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós instal·la contenidors exclusius per a la recollida de cendra

Els bidons s'han col·locat a cada àrea d'aportació del poble, un total de quatre. Properament se'n col·locarà un a la deixalleria de Mas Pau, a la zona de l'àrea d'aportació de residus.

L'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós alerta sobre el perill que suposa dipositar brases o cendra, de xemeneies o estufes, mal apagades en els contenidors d'escombraries, ja que es pot originar un incendi. Darrerament han tingut lloc diferents incidents amb contenidors de rebuig i envasos com a conseqüència de la cendra encesa abocada. Penseu que la reposició dels contenidors cremats té un cost aproximat de 2.500 euros la unitat.

Per evitar qualsevol risc i danys als contenidors, s'han instal·lat uns bidons exclusius per a la recollida de cendra en diferents punts del municipi. 

Insistir que només s'hi pot abocar cendra. Si la transporteu amb bosses de plàstic, obriu-les, aboqueu la cendra i llanceu les bosses al contenidor d'envasos. En el cas que estiguessin completament apagades, també les podeu abocar al contenidor de rebuig, com fins ara. Però davant el dubte millor els contenidors específics. 

Els bidons s'han col·locat a cada àrea d'aportació del poble, un total de quatre. Properament se'n col·locarà un a la deixalleria de Mas Pau (a la zona de l'àrea d'aportació de residus, oberta les 24h cada dia).

Gràcies per la vostra col·laboració.