ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Gran èxit de participació a la bicicletada popular d'Avinyonet

Bicicletada popular 2013

Enguany, i per novè any consecutiu, es va celebrar la tradicional bicicletada popular organitzada per l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós, amb un gran èxit de participació. Ja es poden visualitzar les fotos clicant a: FOTOS

El passat 19 de maig es va celebrar la novena edició de la bicicletada popular a Avinyonet de Puigventós.
Enguany el temps ens va permetre tirar endavant amb la cursa. De fet, va començar a ploure un cop finalitzada l'activitat.
Va comptar amb un gran èxit de participació, amb 217 participants.

La pedalada va consistir en tres recorreguts: un de 5-6 km, un de 20 Km i finalment un de 47 Km.
La ruta més curta, pensada per als més menuts, va ser la més fluixeta pel què fa a assistència, tot i haver inflables en el punt d'arribada. Suposem que per les previsions de mal temps.
La ruta de 20 Km va transcórrer pels pobles d'Avinyonet de Puigventós, Vilanant, Navata, Ordis, Avinyonet de Puigventós.
Pel què fa a la ruta de 47 Km els participants van poder recórrer per diferents camins i pistes d'Avinyonet de Puigventós, Vilanant, Cistella, Lladó (Ermita de l'Estela), Navata, Ordis i finalment Avinyonet de Puigventós.

Totes les rutes van comptar amb diferents punts d'avituallament. La jornada va finalitzar amb el sorteig d'una bicicleta, així com una botifarrada per a tothom.
En definitiva, un dia ben divertit i entretingut que esperem que no us perdeu l'any vinent!