ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Consulteu tot el que us ofereix el punt d'informació energètica

Totes les sessions s’aniran informant a través dels mitjans de comunicació oficials de l’ajuntament i del web comarcal de l’ACEC.

L’ajuntament d’Avinyonet de Puigventós forma part de la iniciativa europea del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per una energia local sostenible. El Pacte és el principal moviment Europeu que involucra les Autoritats Locals i la seva ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic. Consisteix en el compromís voluntari de les ciutats i pobles pel compliment de la política energètica europea per tal de reduir les emissions de CO2 en, com a mínim, un 40% l’any 2030, impulsant actuacions d’eficiència energètica i relacionades amb les fonts d’energia renovables.

En el context d’aquest procés de transició energètica, l’ajuntament amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà (ACEC), posa a disposició del ciutadà un nou servei públic i gratuït: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA. Aquest, s'emmarca dins d’un projecte comarcal on hi formen part 16 municipis més de l’Alt Empordà.
El principal objectiu del servei és aconseguir un nou model energètic municipal més participatiu, democràtic, saludable i socialment inclusiu a mitjà i llarg termini.

Així doncs, al llarg dels propers 12 mesos els veïns i veïnes d’Avinyonet de Puigventós podrà gaudir d’aquest servei que consistirà en diferents actuacions d’informació i participació com:

  • Xerrades informatives sobre la facturació energètica, l’estalvi energètic a la llar, la implantació de panells fotovoltaics en habitatges i comerços (ja s'han dut a terme les xerrades sobre el vehicle elèctric i l’afectació del canvi climàtic sobre el territori).
  • Una oficina d’atenció personalitzada on un tècnic assessorarà individualment al ciutadà sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric i tancaments, entre d'altres. Per cada consulta us regalarem una bombeta LED. En el cas que no pugueu venir presencial disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • Tallers a l'escola per reduir la despesa energètica a la llar, així com un taller de manteniment de bicicletes.

Totes les sessions s’informaran a través dels mitjans de comunicació oficials de l’ajuntament i del web comarcal de l’ACEC.
Consulteu el vostre Punt d'informació energètica més proper al web http://www.mediambient-altemporda.org/serveis.aspx?IDC=97.2

Us hi esperem,

Gràcies, una vegada més, per la vostra col·laboració.