ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Localitza les barraques d’Avinyonet protegides com a Bé Cultural d’Interès Local

Quan les trobeu, feu-vos una foto i publiqueu-la al vostre perfil d’Instagram, etiqueteu l’Ajuntament d’Avinyonet i poseu el hashtag #barracaAvinyonet!

Un Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) és una categoria de protecció del patrimoni cultural català. El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’any 2014, va aprovar la declaració de Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) per a 97 barraques de pedra seca situades als termes municipals d’Avinyonet de Puigventós, Biure, Llers, Pont de Molins i Vilanant, i el Departament de Cultura de la Generalitat va fer la corresponent inscripció al Catàleg de Patrimoni Cultural.

Al terme d’Avinyonet de Puigventós, en concret, s’han protegit 14 barraques. Us animem a descobrir-les! Quan les trobeu, feu-vos una foto i publiqueu-la al vostre perfil d’Instagram, etiqueteu l’Ajuntament d’Avinyonet i poseu el hashtag #barracaAvinyonet.

En aquest enllaç trobareu el mapa de les barraques protegides: https://www.google.com/maps/d/u/3/edit?mid=1jaYTmGykNYV5fi7eBQoQHzAU5Gx1Ar8a&usp=sharing

De l’1 al 30 de novembre de 2020
Tot el dia

No cal inscripció
Concurs a Instagram
Cal etiquetar les fotos i posar el hashtag

 

Veure les fotos a Instagram