ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nous horaris d'atenció al públic dels serveis tècnics

En tots els casos es prioritzarà la cita prèvia!

Davant la situació d'excepcionalitat pel coronavirus i amb la voluntat de minimitzar la possibilitat de contagi, l’Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós ha adoptat mesures preventives per evitar la propagació de la covid-19, de forma que comptarà amb un equip tècnic de guàrdia i un de teletreball.

Us informem dels nous horaris d'atenció al públic dels serveis tècnics següents:

  • Arquitecta tècnica municipal: dijous de 9 a 14h, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  • Recaptació: dilluns i dijous de 9 a 14h, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  • Desenvolupament local i Medi ambient: dimecres i divendres de 9 a 14h, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Tècnic d'Activitats: divendres de 9 a 14h, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a la resta de tramitacions, l'horari d'atenció al públic serà l'habitual: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 14h.

En tots els casos es prioritzarà la cita prèvia. La podeu demanar mitjançant els correus-e detallats amb anterioritat.