ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Els tallers de memòria repeteixen el format digital

Totes aquelles persones que estiguin interessades a exercitar la memòria només han de contactar al telèfon 659683070 via missatge de Whatsapp o trucada i se’ls donarà d’alta al servei.

Els Tallers de memòria són un recurs per fomentar la promoció de la salut i un envelliment actiu i satisfactori a partir de l’exercici físic i mental de la població major de 60 anys de la comarca.

La darrera edició (primavera del 2020) es va transformar en una eina telemàtica a causa de la pandèmia de la Covid-19 i la que comença aquesta tardor continuarà amb un format similar. Els professionals de l’àrea faran arribar als usuaris un seguit de reptes setmanals via whatsapp. 

Totes aquelles persones que estiguin interessades a exercitar la memòria només han de contactar al telèfon 659683070 via missatge de Whatsapp o trucada i se’ls donarà d’alta al servei. No cal que hagin fet els tallers o estar apuntats, està obert a tota la població.

Per aquelles persones que no tenen accés a les noves tecnologies podeu adreçar-vos a l'ajuntament on us donarem un dossier en format paper. També el podeu descarregar clicant sobre l'enllaç.

Esperem que aquesta proposta sigui del vostre interès.