ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Xerrades: vehicle elèctric i canvi climàtic

En aquest context, informar-vos que s'ha posat en funcionament un punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Avinyonet de Puigventós.

L’ajuntament d’Avinyonet de Puigventós forma part de la iniciativa europea del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per una energia local sostenible. El Pacte és el principal moviment Europeu que involucra les Autoritats Locals i la seva ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic. Consisteix en el compromís voluntari de les ciutats i pobles pel compliment de la política energètica europea per tal de reduir les emissions de CO2 en, com a mínim, un 40% l’any 2030, impulsant actuacions d’eficiència energètica i relacionades amb les fonts d’energia renovables.

En el context d’aquest procés de transició energètica, l’ajuntament amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà (ACEC), posa a disposició del ciutadà un nou servei públic i gratuït: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA. Aquest, s'emmarca dins d’un projecte comarcal on hi formen part 16 municipis més de l’Alt Empordà. El principal objectiu del servei és aconseguir un nou model energètic municipal més participatiu, democràtic, saludable i socialment inclusiu a mitjà i llarg termini.

Així doncs, al llarg dels propers 12 mesos els veïns i veïnes d’Avinyonet de Puigventós podran gaudir d’aquest servei que consistirà en diferents actuacions d’informació i participació. En aquest sentit, i durant els propers dies tindrà lloc:

XERRADA: VEHICLE ELÈCTRIC
QUÈ VOLS SABER DEL VEHICLE ELÈCTRIC?
L’Associació d’Usuaris del Vehicle Elèctric us informarà sobre els avantatges i inconvenients, els costos, l’autonomia, les infraestructures i la nova convocatòria de subvenció (ICAEN).
Data: Dijous 8 d’octubre a les 19:30h.
Lloc: Sala de la Societat (caldrà que tots els assistents portin la mascareta posada durant la sessió).

Informar que ja s'ha posat en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics. Aquest es troba ubicat al carrer Ample, s/n. Serà de recàrrega semiràpida i gratuït. 

     

XERRADA: CANVI CLIMÀTIC
EL CANVI CLIMÀTIC ÉS UN FET, MINIMITZAR-NE ELS EFECTES ÉS A LES NOSTRES MANS, COM FER-HO?
T’esperem a la xerrada informativa a càrrec de la tècnica Xènia Illas.
Data: Dimecres 14 d’octubre a les 19:00h.
Lloc: Sala de la Societat (caldrà que tots els assistents portin la mascareta posada durant la sessió).