ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Dinamització de la Xarxa d'itineraris saludables i parc de salut 2022

Sessions dirigides d'exercici físic i caminades. Horari: dimarts a les de 16:00h. La trobada serà davant de l'Ajuntament.

Aquesta activitat consisteix en dur a terme caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts.

Cartell

Enguany començarà de nou la dinamització amb el següent horari: cada dimarts a les 16:00h davant de l'Ajuntament. No cal inscripció prèvia. 

Els Itineraris Saludables són recorreguts que transcorren tant per dins el nucli urbà com pel seu entorn. Estan senyalitzats de manera permanent per facilitar la pràctica d’activitat física moderada, principalment, per promoure l’acció de caminar.

Una Xarxa d’Itineraris Saludables és un conjunt d’Itineraris Saludables connectats entre ells. El model en xarxa presenta avantatges sobre els itineraris inconnexos ja que dona gran autonomia a l’usuari per crear nous recorreguts segons les seves necessitats. Atenent a la seva capacitat física, als desplaçaments del dia a dia o a altres criteris, l’usuari pot triar l’itinerari que més li convingui: un de curt, un de mitjà i un de llarg. Caminar per una Xarxa d’Itineraris Saludables permet prendre consciència del temps que es triga en recórrer les distàncies recomanades.

Clica sobre la imatge per visualitzar els itineraris de forma digital.

Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truca o whatsapp al 659581554 o https://www.itinerarisiparcsdesalut.cat/ca/parcs-i-xarxes.html