ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Reobertura de la deixalleria municipal a partir de dimarts 21 d'abril

La reobertura d’aquesta instal·lació, a partir de demà dimarts 21 d'abril, ha de complir amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut.

Davant de la reducció de les mesures de confinament decretades per l’Estat, que permet als treballadors i treballadores d’alguns sectors no essencials tornar a la feina, l’Agència de Residus de Catalunya considera que els ens locals, com a responsables de la gestió de les deixalleries, poden valorar la idoneïtat de reobrir aquests espais i, per tant, permetre la prestació d’aquest servei.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós, com a titular d’aquest servei, ha valorat reobrir la deixalleria municipal a partir de demà dimarts 21 d'abril, donat que es donen les condicions per poder prendre aquesta decisió.

Per tal d’evitar nous contagis i garantir la salut i la seguretat dels operaris i usuaris, la reobertura d’aquesta instal·lació ha de complir amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut. Recordem que a l’hora d’accedir a les instal·lacions l’aforament serà limitat, seguint les indicacions de la persona encarregada i caldrà seguir les mesures de distanciament social i de seguretat vigents, com ara l´ús de guants i mascaretes.

No obstant, demanem fer ús de la instal·lació només en cas estrictament necessari, com a conseqüència de les restriccions de mobilitat personal encara vigents establertes amb l’objectiu de reduir el risc de contagi del COVID-19.

Per altra banda, us informem que a la web de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) s'ha activat un apartat on es recull en sis grans eixos les Mesures de suport que s'estan portant o s'han activat des del Govern de l'Estat i la Generalitat de Catalunya per fer front als efectes de la Covid-19, i que creiem que pot ser del vostre interès.