ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Informació d'interès sobre les mesures preses pel SOC davant el SARS-CoV-2

Informació actualitzada de les mesures que s'han pres des del SOC per encarar la situació d'emergència causada pel COVID19.

Us informem de les mesures preses pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) per encarar la situació d'emergència causada pel COVID19. En aquest sentit, us adjuntem una infografia sobre com donar-se d'alta com a demandant d'ocupació, on es reflecteix tant la possibilitat de complimentar el formulari dissenyat en línia o l'accés al telèfon gratuït 900 800 046, així com els enllaços a webs on hi consta també aquesta i d'altra informació d'especial interès en aquests moments.

A la pàgina web del SOC https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/ podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s'hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l'afectació del COVID-19.

Als següents enllaços podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies:
https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/el_departament/coronavirus-sars-cov-2/treballadorsiempreses/faqambitlaboral/

i la mateixa informació elaborada pel Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE): https://www.sepe.es/HomeSepe/COVID-19/preguntas-frecuentes.html

Finalment, creiem que poden ser del vostre interès aquestes iniciatives que s'estan portant a terme també des del SOC:

1. Borsa de treball d'emergència COVID-19 per a cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya:

2. Borsa de treball de la campanya agrària 2020:

Restem a la vostra disposició.