ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Adhesió a la campanya T'ho estàs perdent!

L'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós s'adhereix a la campanya "T'ho estàs perdent", impulsada per visualitzar i referenciar l'esport femení als mitjans de comunicació!

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General d'Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), impulsa la campanya #ThoEstàsPerdent amb l’objectiu de fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació.

L’objectiu de la campanya és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència -especialment en infants i adolescents- referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

La campanya #ThoEstàsPerdent té el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”. La iniciativa consta de diverses peces audiovisuals que han protagonitzat cinc esportistes d’elit: la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte, la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz, la subcampiona de la Champions League femenina de futbol, Alexia Putellas, la tricampiona d’Europa i subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau i la rècord del món de pentatló i heptatló sub-18 Maria Vicente.

Per tot plegat, l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós s'ha adherit a aquesta iniciativa #ThoEstasPerdent i també vol visualitzar i referenciar l'esport femení a la seva pàgina web municipal.

Podreu visualitzar el vídeo de la campanya sota aquestes línies: