ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Punt d’informació energètica 4T2019

Atenció personalitzada per estalviar energia a la llar. Si porteu les vostres últimes factures de la llum us ajudarem a estalviar i us regalarem una bombeta LED!

Benvolguts/des,

L’ajuntament des de fa uns mesos, amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (l’ACEC), han posat a disposició del ciutadà un servei públic i gratuït per reduir el consum energètic a la llar: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA. Encara no hi heu anat?

Es tracta d’una oficina d’atenció a la ciutadania on un tècnic informa de manera personalitzada sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric, tancaments... Si porteu les vostres últimes factures de la llum us ajudarem a estalviar i us regalarem una bombeta LED.

El Punt d’informació energètica d'Avinyonet de Puigventós s’ubica a l'Ajuntament/Biblioteca municipal i l’horari pels propers mesos és el següent:

- 23 de setembre de 2019 de 12h a 14h - Ajuntament
- 22 d'octubre de 2019 de 17h a 19h - Biblioteca municipal

En el cas que no pugueu venir presencialment disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cal tenir en compte que el servei s'emmarca dins d’un projecte comarcal i 10 municipis més de l’Alt Empordà disposen d’un punt d’informació energètica. Consulteu quin és el vostre Punt d'informació energètica més proper al web www.energia.mediambient-altemporda.cat.

Esperem que us animeu,

Gràcies, una vegada més, per la vostra col·laboració