ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Setmana de la natura 2019 a Avinyonet!

L'escola d'Avinyonet de Puigventós participarà de la Setmana de la Natura 2019 organitzant una gimcana d'espècies exòtiques invasores.

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. Durant 9 dies, entre l’1 i el 9 de juny de 2019, s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat. La Setmana de la Natura és un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural.

L'escola Gonçal Comelles d'Avinyonet de Puigventós participarà de la Setmana de la Natura 2019 organitzant una gimcana. La temàtica estarà relacionada amb les espècies exòtiques invasores. Aquesta activitat es realitzarà a nivell d’escola per tot el poble. Durant aquella mateixa setmana, des de l'escola, s'animarà a les famílies a venir a l’escola amb bicicleta, patinets o caminant per poder reduir contaminació i es farà un treball d’aula de conscienciació del nostre entorn i del medi. 

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament aquestes activitats educatives per tenir cura del medi ambient.