ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Campanya audiovisual contra els falsos inspectors de gas

Campanya audiovisual dirigida a possibles víctimes de les estafes relacionades amb les inspeccions obligatòries del gas a l’interior dels habitatges.

La policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i la Federació de Gremis d’instal·ladors de Catalunya (FEGiCAT), han presentat la primera campanya audiovisual conjunta dirigida a possibles víctimes de les estafes relacionades amb les inspeccions obligatòries del gas a l’interior dels habitatges amb l’objectiu de reduir el frau i les activitats delictives.

La iniciativa es basa en la difusió d’un vídeo que s’emetrà per diversos canals de comunicació, entre ells les xarxes socials de Mossos d’Esquadra, per informar i aconsellar a la societat de com actuar en cas de trobar-se en una situació perillosa i imminent de frau.

A més, es preveu incloure aquesta campanya en el pla estratègic de seguretat i comunicació per a persones grans que la Direcció General d’administració de la Seguretat (Prevenció) preveu ampliar fins al 2022, per tal s’atenuïn les accions fraudulentes dels falsos inspectors del gas que actualment s’estan produint de manera massiva en l’àmbit domèstic, afectant sobre tot a col·lectius sensibles.

Sota aquestes línies els adjuntem la carta explicativa. Per visualitzar el VÍDEO de la campanya podeu cliclar sobre l'enllaç.