ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Inclusió d'Avinyonet en l’àmbit territorial del LEADER pel període 2021-2027

Properament s’obrirà el nou període del Programa de desenvolupament rural de Catalunya (PDR) 2021-2027. 

Benvolguts/des,

L'Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós té l’objectiu d’assegurar una gestió dels recursos sostenible i contribuir a la mitigació del canvi climàtic, així com valoritzar el patrimoni cultural i el paisatge com a elements reforçadors de la identitat. Des de l’Ajuntament també es pretén millorar la qualitat de vida i el benestar de la població rural sense perdre de vista la resiliència territorial i la innovació social i empresarial, tot fomentant l’ocupació i el dinamisme econòmic i implicant els joves en la innovació rural, tot sumant esforços per retenir el talent. 

És per aquest motiu, i donat que Avinyonet de Puigventós és un poble d’interior, de caràcter rural, que podria formar part del Programa de desenvolupament rural de Catalunya, el passat divendres 29 de març, des de L'Ajuntament, es va enviar un escrit a la Direcció General de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya per tal que s’inclogués el nostre municipi en l’àmbit territorial del LEADER pel període 2021-2027.

Aquest fet suposaria una important millora pel municipi donat el paper del Leader com a motor de l’economia rural de Catalunya. Continuarem informant tan bon punt obtinguem resposta de la Direcció General de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya.

Cordialment,