ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Punt d’informació energètica de desembre i 1T2019

Vols entendre les factures d'energia elèctrica?  Demà 20 de desembre tens una nova oportunitat!

Benvolguts/des,

L’ajuntament amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (l’ACEC), posa a disposició del ciutadà un nou servei públic i gratuït per fomentar l’estalvi energètic a la llar: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA.

El municipi disposa d’una oficina d’atenció a la ciutadania durant tot un any fins al setembre del 2019 on un tècnic informarà sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric, tancaments...

El punt d’informació energètica s’obrirà un cop al mes durant dues hores i s’ubicarà o bé a la Sala de Plens de l’Ajuntament o bé a la Biblioteca. Els dies i horaris es presenten per trimestre i aniran variant amb la intenció de donar un ventall d’oportunitats més ampli als ciutadans. L’horari pel proper mes de desembre és:

- 20 de desembre de 2018 de 17 a 19 hores.

També us avancem el cartell amb els horaris del primer trimestres de 2019.

En el cas que no pugueu venir presencialment disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cal tenir en compte que el servei s'emmarca en el marc d’un projecte comarcal i 10 municipis més de l’Alt Empordà disposen d’un punt d’informació energètica. Consulteu el vostre Punt d'informació energètica més proper al web energia.mediambient-altemporda.cat.

Esperem que us animeu,
Gràcies, una vegada més, per la vostra col·laboració.

Cordialment,