ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Atenció personalitzada per estalviar energia a la llar

Porta les últimes factures de la llum i t’ajudarem a entendre-les.

Benvolguts veïns i veïnes,

L’ajuntament amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (l’ACEC), posa a disposició del ciutadà un nou servei públic i gratuït per reduir l’estalvi energètic a la llar: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA.

El municipi disposa d’una oficina d’atenció a la ciutadania durant tot un any fins al setembre del 2019 on un tècnic informarà sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric, tancaments...

El punt d’informació energètica s’obrirà un cop al mes durant dues hores i s’ubicarà a l’edifici de l’ajuntament en horari de matins i a la biblioteca en horari de tardes. Els dies i horaris es presenten per trimestre i aniran variant amb la intenció de donar un ventall d’oportunitats més ampli als ciutadans. L’horari pels popers mesos són:

- 14 de novembre de 13 a 15 hores a l’Ajuntament
- 20 de desembre de 17 a 19 hores a la biblioteca

En el cas que no pugueu venir presencial disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cal tenir en compte que el servei s'emmarca en el marc d’un projecte comarcal i 10 municipis més de l’Alt Empordà disposen d’un punt d’informació energètica. Consulteu el vostre Punt d'informació energètica més proper al web energia.mediambient-altemporda.cat.

Esperem que us animeu,
Gràcies, una vegada més, per la vostra col·laboració.

Cordialment,