ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Horari d'hivern de la dinamització de la Xarxa d'itineraris saludables

Nou horari de dinamització: dimecres de 17:45h -18:45h. La trobada serà davant de l'Ajuntament.

Benvolguts/des,

Ja els vam informar fa poc que els Itineraris Saludables són recorreguts que transcorren tant per dins el nucli urbà com pels seus entorns. Estan senyalitzats de manera permanent per facilitar la pràctica d’activitat física moderada, principalment, per promoure l’acció de caminar.

Una Xarxa d’Itineraris Saludables és un conjunt d’Itineraris Saludables connectats entre ells. El model en xarxa presenta avantatges sobre els itineraris inconnexos ja que dona gran autonomia a l’usuari per crear nous recorreguts segons les seves necessitats. Atenent a la seva capacitat física, als desplaçaments del dia a dia o a altres criteris, l’usuari pot triar l’itinerari que més li convingui: un de curt, un de mitjà i un de llarg. Caminar per una Xarxa d’Itineraris Saludables permet prendre consciència del temps que es triga en recórrer les distàncies recomanades.

A partir d'ara hi haurà un nou horari de dinamització. Aquest serà els dimecres de 17:45h -18:45h. La trobada serà davant de l'Ajuntament. No cal inscripció prèvia. 

Us animem a participar-hi!

Cartell    Cartell de l'activitat.                                                                              Plànol de la Xarxa d'itineraris Saludables.