ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

La Generalitat de Catalunya atorga subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de juliol de 2018!

Benvolguts/des,

Els informem que aquesta setmana s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial per a l'any 2018 (RESOLUCIÓ TES/1364/2018, de 20 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva i no competitiva, de les subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial per a l'any 2018). El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 31 de juliol de 2018.

Aquestes subvencions són destinades a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

Les obres objecte de sol·licituds subjectes al règim de concurrència pública no competitiva no poden haver-se iniciat abans de la publicació d'aquesta Resolució (publicació el 25/06/2018).
Les obres objecte de sol·licituds subjectes al règim de concurrència pública competitiva no poden haver-se finalitzat abans de l'1 de gener de 2018.

Segons les bases de la convocatòria l'ajut varia entre el 30 i 40% del pressupost, amb un import màxim 14.000 euros, tot i que aquests imports es poden incrementar segons les actuacions.

Podeu consultar les bases, així com la convocatòria de subvenció, clicant els enllaços respectivament.

Per a més informació clicar sobre aquest enllaç. També podeu anar al Consell Comarcal de l'Alt Empordà; de fet, la sol·licitud la podran fer des d'aquesta mateixa administració.

Salutacions cordials,