ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Col·lectiu Solar

Comença la inscripció per la compra i instal·lació col·lectiva de 500 kits solars Fotovoltaics per a 500 participants!

Benvolguts/des,

L'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós està compromès amb l'eficiència energètica i les energies renovables. És per aquest motiu que el 4 de març de 2013 va signar el "Pacte d'alcaldes/esses" que consisteix en el compromís de les ciutats que s'hi adhereixin d'aconseguir els objectius comunitaris de reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant actuacions d'eficiència energètica i relacionades amb les fonts d'energia renovables. En aquest sentit, també, des del consistori. es vol donar suport a la iniciativa de la que us informem sota aquestes línies i que fa uns dies vàreu rebre a les vostres bústies per part de Col·lectiu Solar.

Col·lectiu Solar és un nou model social-econòmic creat per promoure la liberalització de l'energia, implantant l'energia solar a escala local i subministrar energia gratuïta per totes les famílies, segons un model econòmicament sostenible.

Amb el suport dels ajuntaments locals que conformen el territori Alt Empordà, Col·lectiu solar Alt Empordà comença la inscripció per la compra i instal·lació col·lectiva de 500 Kits Solars Fotovoltaics per 500 participants. Cada participant decideix el nombre de panells solars que necessita per la seva casa. Podran participar particulars i empreses de la zona. El preu de cada instal·lació és el preu de cost i és finançat a interès baix.

Comprant col·lectivament, el cost de la instal·lació és tan baix que l'estalvi en la factura energètica compensa el cost mensual de la instal·lació solar durant els primers anys; després, la teva instal·lació solar estarà pagada i produirà energia de franc de per vida. Així, la instal·lació solar FV haurà tingut un cost de zero euros per a tots els participants.

Per a més informació trucar al telèfon 972 260 499 o bé a la web https://www.collectiu-solar.cat/ca/

Us animem a participar-hi!

Salutacions cordials,