ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Procés participatiu llums de Nadal

Campanya “Nadal sense llums si no hi ha Llibertat”.

Benvolguts/des,

L'ajuntament d’Avinyonet de Puigventós ha posat en marxa un procés participatiu ciutadà per decidir si instal·la, com altres anys, l'enllumenat de Nadal als carrers del poble. Es planteja aquest procés participatiu "tenint en compte la situació política i la falta de llibertat que pateixen representants d'entitats civils i del govern de la Generalitat".

Els veïns i veïnes de la població poden votar sobre aquesta qüestió fins el proper dijous 7 de desembre, a través d'un qüestionari telemàtic via la web municipal, que podran omplir més avall, o bé de forma presencial al mateix consistori, on s'ha instal·lat una urna (hauran rebut a la bústia un model de papereta).

Després d’indicar les seves dades personals (noms i adreça) podran triar una d’aquestes tres opcions:

  • No vull que es pengin els llums de Nadal fins que no s’alliberin els presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i tots els membres del govern català empresonats.
  • Vull que es pengin els llums de Nadal però que no s’encenguin fins que no s’alliberin els presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i tots els membres del govern català empresonats.
  • Vull que es pengin i s’encenguin els llums de Nadal independentment de la situació política.

Us animem a participar!
Salutacions,