ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Resum del primer semestre de funcionament de la Biblioteca Lluís Poch i Ros

La Biblioteca d'Avinyonet de Puigventós va obrir el 9 de gener de 2017, aviat farà vuit mesos. 

Benvolguts/des veïns/es,

La Biblioteca municipal Lluís Poch i Ros obrí al públic el 9 de gener de 2017 i la gestiona un grup de voluntaris, amb el suport de l'Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós.

Actualment funciona en horari d'estiu i roman oberta al públic els dies feiners de 17h a 19:30h. Ofereix servei de préstec de llibres i CD's, i a la sala de lectura es pot accedir a un fons de 2.325 títols, agrupats en 38 àrees temàtiques. També s'hi pot llegar la premsa comarcal (diària i setmanal). En relació a llengües, gairebé el 49% són en castellà, i poc més del 48% en català. En altres idiomes, són el 3% que resta.

Pel que fa a nombre de visitants, en aquestes 27 setmanes, han vingut a la Biblioteca un total de 176 persones, majoritàriament en horari de tarda. 

Pel què fa al servei de préstec, de mica en mica es va arrelant entre la població, i a data de 14 de juliol (6 mesos de funcionament) s'han deixat 81 títols, entre els quals cal destacar els corresponents a novel·la i els infantils-1, per a mainada que comença la seva etapa lectora.

Us animem a participar com a usuaris d'aquest equipament! A més, la mainada que vulgui anar-hi a fer els deures serà molt benvinguda. També us animem a col·laborar amb el grup de voluntaris.

Ben atentament,