ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tractament amb herbicides 2017

Tractament amb herbicides a finals del mes de març de 2017.

Els informem que l’Ajuntament iniciarà una intervenció, molt selectiva, per eliminar les herbes de les voravies urbanes i altres espais públics a través de la fumigació amb productes que contenen aigua de glifosat, concretament amb Roundup. Aquests tractaments amb desherbants tindran lloc, periòdicament, durant les properes setmanes.

Malgrat ser un producte autoritzat i específic per espais públics i zones verdes, donada la toxicitat d’aquest producte es prega evitar la recollida de flors i plantes, i vigilar amb la mainada, animals de companyia i bestiar que pugui resultar-ne afectat.

Val a dir que l’Ajuntament, volent aplicar el principi de precaució, s’ha posat en contacte amb empreses especialitzades i està estudiant la substitució d’aquests productes per d’altres de més innocus i segurs. De la mateixa manera, properament s'arranjaran les voreres de 33 parcel·les de Mas Pau tot col·locant paviment de formigó a la caixa de les vores per tal d'evitar al màxim la proliferació de les herbes en aquests punts. La idea seria abandonar progressivament la fumigació amb herbicides. Esperem trobar aviat una alternativa efectiva. Seguirem informant.