ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Campanya Sóc responsable 2017!

Nova campanya d'esterilització i/o identificació d'animals de companyia.

Des de FAADA, Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, s'està preparant la sisena Campanya d'esterilització i/o identificació d'animals de companyia.
Els propietaris d'animals s'haurien d'inscriure a la web socresponsable.org per accedir a la identificació i esterilització dels animals de companyia als preus màxims establerts per la Fundació. Tot i així, els veterinaris són lliures d'aplicar les tarifes que creguin més convenients dins d'aquests límits. La campanya estarà en vigor des de l'1 de febrer fins al 30 d’abril de 2017.

S'espera repetir l'èxit de l'any passat. En xifres absolutes, es va aconseguir:

ESTERILITZACIÓ GAT - 1.253
ESTERILITZACIÓ GATA - 2.116
ESTERILITZACIÓ GOS - 2.725
ESTERILITZACIÓ GOSSA - 3.494
INSERCIÓ XIPS - 5.404

Sota el títol de campanya Sóc Responsable es pretén:

  • Informar a la ciutadania de l’obligació legal de tenir identificats els seus animals, amb el microxip i la xapa corresponents i registrats al cens municipal. Per facilitar aquesta tasca, FAADA regala una xapa a cadascun dels inscrits.
  • Conscienciar sobre els avantatges d’esterilitzar els animals. Controlant la natalitat evitem no només els problemes de salut i comportament del nostre animal, sinó que estem contribuint a evitar la superpoblació que provoca l’abandonament.
  • Identificar i esterilitzar el màxim nombre d’animals de companyia amb la finalitat de tenir un control sobre la seva natalitat i millorar el seu benestar (físic i psicològic).
  • Ajudar a optimitzar els recursos destinats per l’administració pública i les entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d’animals perduts i abandonats.

Per a més informació consulteu el cartell adjunt.

Salutacions,