ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Reobertura de la Biblioteca Municipal d'Avinyonet

Vols fer-te voluntari/ària de la Biblioteca Municipal d'Avinyonet de Puigventós? Vine a la reunió que tindrà lloc el pròxim 24 de novembre a les 19:00h a la mateixa Biblioteca (Plaça Pintor Sibecas).

Benvolguts/des veïns/es,

Ens plau informar-vos que aviat tindrà lloc la reobertura de la Biblioteca Municipal d’Avinyonet de Puigventós.
L’Ajuntament i el grup Salvem la Biblioteca hem acordat que l’obertura i dinamització de l’espai es portarà a terme mitjançant la col·laboració dels voluntaris.
L’Ajuntament, en avinença amb el grup Salvem la Biblioteca, proposarà l’adopció d’un Acord de Ple relatiu als acords esdevinguts entre ambdues parts. Dita proposta es durà a terme en el proper Ple Municipal.
Ens plau convocar a tothom que es vulgui adherir a aquest grup de voluntaris a assistir a la reunió que tindrà lloc el pròxim 24 de novembre a les 19:00h a la mateixa Biblioteca (Plaça Pintor Sibecas).
Un cop concretem els horaris decidirem una data d’obertura i des de l’Ajuntament es procedirà a sol·licitar l’adhesió a la Xarxa de Punt d’ Informació i Lectura (XPIL) de la Diputació de Girona.
Aquesta i qualsevol altra informació, seran publicades a través de la pàgina web de l’Ajuntament i dels diferents establiments del poble.
Esperem la vostra assistència.
Ben atentament,

Salvem la biblioteca                                                           L’Ajuntament

Avinyonet de Puigventós, novembre de 2016