ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Servei Local d'Orientació Familiar 2016-17

El període d'inscripció per a les famílies interessades acaba el 25 de setembre.

Els informem que ja està obert el període d’inscripcions per a les famílies al programa SLOF (Servei Local d’Orientació Familiar) pel curs 2016/2017. 

L'SLOF és un servei gratuït de suport a les famílies i a les polítiques municipals d’atenció a les persones, impulsat pel Servei d’Acció Social del Dipsalut, com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares. La funció principal d'aquest servei es basa en facilitar als pares i mares espais de debat i reflexió sobre la seva relació amb els fills, amb la voluntat de que puguin compartir experiències i surtin més confiats amb la tasca educativa que desenvolupen amb els seus fills i filles.         

 

El programa inclou 4 accions diferenciades:

  • Escola de Mares i Pares: Generar espais on compartir experiències i creixement personal.
  • El Servei d'atenció Individualitzada: Oferir un espai d'atenció educativa individual, on les famílies puguin recórrer si els sorgeix qualsevol dubte relatiu a l'educació dels fills/es, o experimenten algun tipus de dificultat educativa.
  • Xerrades divulgatives: Relacionades amb temes d'interès educatiu per als ajuntaments, els centres escolars o les famílies, que s'adreçaran al conjunt de la ciutadania.
  • Portal pàgina web, amb recursos pedagògics: Orientar la intervenció educativa en l'àmbit familiar sempre que les famílies ho requereixin.

El procediment serà el següent: Les famílies hauran d’enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., ABANS DEL 25 DE SETEMBRE, tot responent les dades que se sol·liciten, detallades a continuació:

INSCRIPCIÓ SLOF:

MARE
Nom i Cognom:
Edat:
Adreça:
CP: 
Municipi:
Telèfon: 
E-mail:

PARE
Nom i Cognom:
Edat:
Adreça:
CP:
Municipi:
Telèfon: 
E-mail:

1er FILL
Nom i Cognom:
Edat:
Escola:
Municipi:
 
2on FILL
Nom i Cognom:
Edat:
Escola:
Municipi:
 
3er FILL
Nom i Cognom:
Edat:
Escola:
Municipi:

4rt FILL
Nom i Cognom:
Edat:
Escola:
Municipi:

Salutacions,