ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Concedida una subvenció exclosa de concurrència pública per a l'arranjament de camins

La Diputació de Girona ha concedit  a l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós  una subvenció de 15.000 euros per a l'arranjament dels béns públics malmesos pel fort aiguat del mes de novembre de 2014.

El passat 29 de novembre de 2014 van tenir lloc a l’Alt Empordà uns forts aiguats que van malmetre tota la xarxa de camins d’Avinyonet de Puigventós.

Amb caràcter d’urgència en van arranjar tots els camins afectats (cost de 21.780 euros) i es va posar en coneixement els fets tot demanant dues subvencions, a través del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

Després de saber de la denegació d’ambdues subvencions sol·licitades, i després de conversa amb tècnics de l’Àrea d’assistència i cooperació als municipis de la Diputació de Girona, es va trametre una nova sol·licitud de subvenció exclosa de concurrència pública per a fer front a les despeses de l’arranjament dels béns públics malmesos pel fort aiguat del mes de novembre de 2014 que van deixar impracticable la xarxa viària del municipi. Finalment aquesta va ser concedida, amb data 17 de desembre de 2015, per un import de 15.000 euros.