ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Quines Futbol Club Avinyonet

Ens plau fer-vos tramesa del comunicat que ens ha fet arribar el  Futbol Club Avinyonet.

Com ja sabeu, el Futbol Club Avinyonet prepara dues Quines, aquest any seran el dia de Sant Esteve, dissabte 26 de desembre, i l’altra al dia següent, el 27 de desembre, que cau en diumenge.

Doncs bé, aquest any la tornarem a fer grossa; ja tenim un precedent a Avinyonet de Puigventós.

Quines amb magnífics lots, incloent un espatllot, i més sorpreses: una extra amb una bicicleta de muntanya, amb un magnífic pernil!! Ens divertirem i riurem amb la quina del desgraciat.

Però el plat fort serà sens dubte, la Quina Súper Extra!

Després de l’entusiasme de la Quina Extra, vindrà l’emocionant Quina Súper Extra, una jugada directament al ple, i amb un lot molt especial. Un lot fet de la donació solidària de tota mena de productes: ampolles d’oli, arròs, pots de cigrons, de mongetes, ampolles de vi, de cava, ampolles d’alcohol, paquets de pasta, de sucre etc, etc, i el que vulgueu aportar cadascú. Un súper lot creat per la solidaritat de tots els avinyonetencs i avinyonetenques. El casc antic, el poble, Mas Pau... el conjunt de tota la població d’Avinyonet serà partícip d’aquest acte, i així ho anunciarem.

És per això que agrairem la col·laboració de tothom, amb l'oferiment de qualsevol producte que pugui ser objecte d'aquest magnífic súper lot.

Per la nostra part passarem porta per porta durant la primera quinzena de desembre, per tal de fer una recollida de tota donació possible, a més a més, posarem una paradeta a l’entrada de Mas Pau (davant la llar d’infants), per tal de fer recollida de productes solidaris: del 14 al 18 de desembre de 9h a 13h.

I sobretot, no hi falteu a les Quines, no us podeu perdre la possibilitat de guanyar aquest fenomenal lot, i passar una estona divertida amb nosaltres.

Us hi esperem!!!


FC AVINYONET