ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Inauguració de la Plaça del Pregoner i homenatge a Eric Oscar Gros

En el marc de la Fira infantil del Follet d’Avinyonet tindran lloc dos actes de caire més institucional.

INAUGURACIÓ DE LA PLAÇA DEL PREGONER
Els informem que el proper dissabte 3 d’octubre, a les 18h de la tarda, i en el marc de la Fira infantil del Follet d’Avinyonet, tindrà lloc la inauguració de la Plaça del Pregoner amb la descoberta de la seva placa.

Aquesta nova placeta és la resultant de la construcció de les escales que comuniquen el carrer Illes amb els Camps de la Font. El seu nom es va sotmetre a consulta popular (exclusivament al poble), amb un gran èxit de participació (88 persones/llars).

Agrairíem la màxima assistència en el moment simbòlic de descoberta de la placa ja que l’agutzil Enric Benito Velasco, que va treballar molts anys pel nostre poble, es mereix que el seu record quedi perpetuat amb aquesta plaça.

HOMENATGE A ERIC OSCAR GROS
Aprofitem també per informar que el diumenge 4 d’octubre, a les 18h de la tarda, i també en el marc de la Fira infantil del Follet d’Avinyonet, es farà un homenatge al suís Eric Oscar Gros per haver cedit a l’Ajuntament una casa de tres plantes situada al carrer Llers, a pocs metres de la Pl. Pous i Pagès. Aquest senyor ha viscut moltes temporades al poble d’Avinyonet de Puigventós i, tot i no parlar el nostre idioma, sempre es va sentir com un avinyonetenc més, fet que agraeix fent aquesta cessió.

En aquest sentit, diumenge se li farà un petit obsequi d’agraïment pel gest que ha tingut amb el nostre poble. Agrairíem la màxima participació a l’acte per poder fer un fort aplaudiment al Sr. Eric Oscar Gros.

Val a dir que, com anem fent darrerament i de forma habitual, serà el poble d’Avinyonet de Puigventós qui decidirà què fer de l’habitatge cedit.

Salutacions,