ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Problemes a l’àrea d’aportació de residus del c/ Vilafant

Els propers mesos s'intentarà trobar solucions.

Benvolguts/des,
Per la present volem posar en coneixement als avinyonetencs que hem observat un problema important a l’àrea d’aportació de residus del c/ Vilafant.
El problema ve donat pel fet que molts veïns de Vilanant i Cistella utilitzen aquesta àrea per dipositar les seves deixalles i això comporta una acumulació de residus no prevista.
Si es compleixen les previsions, abans d’acabar l’any tenim previst substituir els actuals contenidors amb els nous (sistema EASY) amb major cabuda. Però pensem que aquesta no és la solució donat que hem d’aconseguir que cada vilatà utilitzi els contenidors del municipi on paga els seus impostos, i és per això que farem gestions amb els ajuntaments dels municipis veïns.
Mentrestant, hem estudiat la possibilitat que l’empresa encarregada de la gestió de residus dupliqui els dies de recollida, però això comportaria un petit increment en el rebut de les escombraries, que, per cert, no ha tingut cap increment des de fa més de 10 anys. I amb tota seguretat no seria lògic un augment d’impostos per acollir deixalles d’altres municipis.

Us informem que esperarem a prendre mesures un cop comprovats els efectes de les gestions amb els ajuntaments veïns. Si els resultats no són prou satisfactoris, ens veurem obligats a estudiar una altra ubicació dels contenidors perquè siguin menys accessibles als passants. Si finalment aquesta és la decisió per la que s’ha d’optar, un cop més consultaríem els vilatants amb la finalitat d’aconseguir un nou lloc proper i poc molest, fet que ja anticipem que és molt complicat (tothom vol tenir l’àrea de residus a prop però no al costat de casa).
Recordem que en el nostre municipi tenim tres àrees d’aportació de residus més:
1. Al costat de l’Ajuntament
2. Davant de l’escola
3. Al c/ Noves Illes

Pregaríem a les persones que tinguessin una proximitat similar amb aquestes àrees i la del c/ Vilafant, que optessin per dipositar les deixalles a les àrees d’aportació de residus 1, 2 i 3, anteriorment detallades, donat que aquestes no tenen problemes d’acumulació, més aviat tot al contrari, ja que sovint són recollides mig buides.
Preguem disculpes per la situació actual, la qual esperem solucionar com més aviat millor.

Salutacions,