ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Proposta de nom de la placeta de les noves escales

Us demanem la vostra col·laboració. 

El dissabte 25 de juliol, en el marc de la Festa Major del poble es van inaugurar les escales que comuniquen el c/ Illes amb els Camps de la Font.

Aquesta obra era la darrera exigència per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per poder construir la nova escola en aquest espai, actuació que es portarà a terme en el moment que el Govern consideri prioritari el projecte i disposi dels recursos necessaris. L’exigència ve donada pel fet que les voreres del carrer Vilafant són molt estretes i comportarien un perill, que no podem acceptar, en el moment que es volguessin utilitzar com a via única perquè la mainada accedís a les noves escoles.

De la construcció de les escales ha sorgit una placeta, a la part alta, i fora bo que aquesta tingués un nom. L’Ajuntament va proposar que aquest es decidís mitjançant una consulta popular. Tot i això, el dia de la inauguració, l’alcalde va proposar que en memòria de l’agutzil Enric Benito Velasco, que vivia a la casa contigua a la placeta, portés el nom de “Plaça del Pregoner” i va donar la sensació que l’acollida era molt bona.

Per tot plegat us proposem dues opcions: el nom de “Plaça del Pregoner” com a nom definitiu o bé que en proposeu un altre.

Si voleu col·laborar cliqueu aquíPregaríem que féssiu arribar a l’Ajuntament la vostra decisió o bé enviar-ho escanejat la següent adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Les vostres propostes seran molt benvingudes. 

Salutacions,