ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Homenatge a Pitu Puig

L’Ajuntament ha cregut oportú aprofitar els actes de la Festa Major d’Avinyonet de Puigventós per retre homenatge a una persona que estima el seu poble. 

L’Ajuntament ha cregut oportú aprofitar els actes de la Festa Major d’Avinyonet de Puigventós per retre homenatge a una persona que estima el seu poble. Una persona entregada per complet al poble d’Avinyonet de Puigventós i al paratge de la Garriga d’Empordà. Una persona que valora com ningú les tradicions, els costums i el patrimoni cultural i arquitectònic de la nostra terra. Algú que ha impulsat i dirigit la construcció de la barraca de pedra seca construïda a l’entrada del poble. El valor d’aquesta construcció és més sentimental que econòmic però dóna prestigi al poble d’Avinyonet de Puigventós i ens ajuda a recordar el seu passat. Podríem dir que és un homenatge a una tradició ancestral dels nostres avantpassats.

Molts ja sabeu de qui estem parlant. Parlem d’algú nascut a Telde (Gran Canària), però tant o més català i catalanista que molts dels aquí nats: Pitu Puig, per la seva implicació desinteressada i sincera amb tot el referent al seu poble i la seva història, ha rebut aquest homenatge més que merescut.
Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós li ha fet entrega d’una reproducció signada pel prestigiós pintor Josep Cruanyes i que representa el poble d’Avinyonet de Puigventós amb la seva església de Sant Esteve.