ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sortides guiades als Espais Naturals de l'Empordà

Els diversos espais naturals que hi ha a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà organitzen de forma coordinada un conjunt de sortides guiades al llarg de 21 diumenges distribuïts entre la primavera i la tardor.

Segons la nota informativa que ens han fet arribar els Consells Comarcals de l'Alt i Baix Empordà, la primera d'aquestes sortides està programada per al proper diumenge, 22 de març, als espais de pedra seca de Vilanant i la promou el Consorci Salines Bassegoda. En tots els casos, les places són limitades i es recomana trucar amb antelació, per reservar plaça, al telèfon de l'espai que organitza la sortida.

Al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny es programen visites a indrets tan diversos com el dolmen de la Gutina i el menhir de la Murtra, el massís del Montgrí, l'entorn de Romanyà de la Selva, una descoberta dels ocells als Aiguamolls, el mas Magí del cap de Creus, el bosc de les Gavarres, la duna litoral, els racons de la costa del Montgrí i de les illes Medes des del mar, la font del Conill, una sortida en caiac entre Port lligat i Cadaqués i la descoberta del fons marí de les Medes en vaixell i amb immersió.

Després del parèntesi de l'estiu, les sortides guiades està previst reprendre-les el 6 de setembre amb un recorregut per l'Ardenya. Al llarg dels diumenges següents, fins al 8 de novembre, es programen sortides guiades per fer la ruta megalítica de Roses, un recorregut en caiac pels Aiguamolls, pastures transfrontereres, reserva integral dels Estanys, iniciació a la fotografia de natura a les Gavarres, baixada pel riu Ter en caiac i visites a l'ermita de Santa Magdalena i al castell de Requesens.

Podeu consultar el cartell amb informació de les sortides.