ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Gran èxit de participació a la bicicletada popular 2014 d'Avinyonet

Instantània de la bicicletada popular 2014

Enguany, i per desè any consecutiu, s'ha celebrat la tradicional bicicletada popular organitzada per l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós i el grup BTT “Matiné” amb, un cop més, un gran èxit de participació. Ja es poden visualitzar les fotos clicant aquí

El passat 1 de juny es va celebrar la desena edició de la bicicletada popular a Avinyonet de Puigventós, que va comptar amb un gran èxit de participació, amb 237 participants inscrits.
La pedalada va consistir en tres recorreguts: una passejada infantil pensada per als futurs grans aventurers, un recorregut de 20 Km apte per a tothom amb un mínim d'entrenament i finalment un de 40 Km per als més experts i agosarats.

La ruta de 20 Km va transcórrer pel veïnat del Mas Pau d’Avinyonet de Puigventós, Borrassà, Ordis i Navata.

Pel què fa a la ruta de 40 Km els participants van poder recórrer per diferents camins i pistes d'Avinyonet de Puigventós, Vilafant, Borrassà, Ordis, Pontòs, veïnat de Romanyà, Navata, i finalment, el Mas Pau d’Avinyonet de Puigventós.

Totes les rutes van comptar amb diferents punts d'avituallament. La jornada va finalitzar amb una botifarrada popular per a tots els participants, el sorteig d’una bicicleta de muntanya i l' actuació musical d'"Embolingat's.
En definitiva, un dia ben divertit i entretingut que esperem que no us perdeu l'any vinent!

Per part de l'organització, agrair el suport dels voluntaris del grup ADF Rissec, de l’entitat Salines Bassegoda i de la resta de patrocinadors que varen col·laborar per poder realitzar l'esdeveniment.
Agrair també la paciència dels participants per l’imprevist canvi de la senyalització per part d’alguns simpàtic bromista que va girar o canviar algunes senyals a la zona entre Navata i la rotonda de Pols.
P.d. Fins l’any que ve!!

L’organització.

Cliqueu aquí per veure les fotos