ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Let's clean up 2019: Fem dissabte al riu Manol!

1-riu

L’any 2017 l'Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós es va adherir a la campanya LET’S CLEAN UP EUROPE amb el projecte “Fem dissabte a La Garriga d’Empordà”. Des de llavors, cada any s'han fet diverses neteges, sempre al mateix espai de La Garriga. Enguany, la idea és tornar-hi, però aquest cop al riu Manol.

DIA: 11 de maig de 2019.
HORA I LLOC DE TROBADA: 9:30h a la gasolinera del Pol. La Timba.
LLOC D’ACTUACIÓ: El riu Manol, al terme municipal d’Avinyonet de Puigventós.

El projecte s’emmarca dins la campanya Let’s clean up Europe, que consisteix en una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. 

L’acte serà organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós, amb la col·laboració de l’Associació Amics del Manol i Palol Sabaldòria. La gestió per a la conservació de la biodiversitat i el patrimoni natural és una de les prioritats de l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós, així com de l'Associació en qüestió. 

Per dur a terme l’acte es fa una crida al voluntariat per tal de fer una matinal de neteja del camí qdel Manol (entre els termes municipals d'Avinyonet i Vilafant). Els voluntaris seguiran la ruta i aniran recollint els residus que vagin trobant pel camí.

Posteriorment a l’esdeveniment es valorarà la diferent tipologia de residus recollits i es pesaran. En una segona fase les deixalles recollides s’abocaran a la deixalleria més propera.

L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent mitjançant accions de retirada de residus, així com accions de conscienciació de promoció de la reducció, la reutilització i el reciclatge dels residus que es generen.

INSCRIPCIONS:

Per a més informació:

AJUNTAMENT D’AVINYONET DE PUIGVENTÓS
c/ Ajuntament, 4
17742 Avinyonet de Puigventós
Tel. 972547069
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 
 

Proporcionat per iCagenda