ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Festa de Halloween 2018

CentreCulturalPuigventos1_web

Enguany, dins el marc de la festa, tindrà lloc La Castanyada a l'Escola Gonçal Comellas (per als alumnes de l'escola). ATENCIÓ: donada la previsió de mal temps la festa de l'escola es realitzarà el dia abans, dimarts.

Ja al Centre Cultural Puigventós, començarà la festa amb un reguitzell d'activitats detallades en el cartell. Entre aquestes activitats hi ha el taller de galetes i la xocolatada, per començar la festa a les 17h. Tot seguit, a les 18:30h, començarà el "truc o tracte" per les cases de Mas Pau. 

A les 20:30h tindrà lloc The Zombie Raceorganitzada per l'Associació Gas mountain. Si voleu venir a córrer la nit més terroríficament divertida de l'Empordà, us podeu inscriure el mateix dia, minuts abans de la sortida. Inscricpió: 5€ amb dret a botifarra. Hi haurà servei de bar per qui vulgui.

A les 21h, i per agafar força, podreu participar al Pícnic Halloween (cadascú portarà el menjar terroríficament bo de casa).

Finalment a les 22h Djs Radiocassete Night Halloween, amb Carles Pujol i Josep Serra.

      

Enguany, també tindrà lloc un Concurs de cases terrorífiques, obert a tot el municipi, amb dos premis: el de "Millor passatge del terror" i el de "Millor casa decorada". Les inscripcions es poden fer o bé omplint el formulari de més avall, trucant a l'Ajuntament (972547069), tot indicant el nom, adreça, la temàtica de decoració i un contacte. El termini d'inscripció serà fins el 30 d'octubre! Amb la inscripció es repartirà un número que s'haurà de col·locar en un lloc visible de la façana.

El jurat serà popular: el mateix dia 31 d'octubre, durant la festa, estaran disponibles unes butlletes per poder votar les dues categories. 

Us engresquem a participar a tot un repte esgarrifador per a la imaginació i la màgia d’una festivitat forània, però que acaba per contagiar-nos a molts. 

Ja tenim els guanyadors del Concurs de cases terrorífiques 2018.

Els guanyadors són:
- Per la categoria de Millor Passatge de Terror: El número 1, del c/ Tramuntana, 8B, amb 45 vots.
- Per la categoria de Millor Casa del Terror: El número 2, del c/ Del Mig, 4B, amb 27 vots.

 Felicitats a tots dos!!

 

 

 

 
 

Proporcionat per iCagenda