ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Missa en record de Mossèn Pep Claparols

IMG_3797

El passat dia 16 d'agost ens va deixar, als 77 anys,  Mossèn Pep Claparols i Moret, que havia estat rector de les parròquies de Santa Teresa de Blanes i Santa Maria de Figueres i actualment exercia a Avinyonet de Puigventós, Cistella, Vilanant, Vilarig, Vilafant i Santa Llogaia d’Àlguema.

Nascut a Banyoles el 20 de març de 1940, després de fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona, va ser ordenat prevere, a l’església de Sant Martí del mateix seminari, el 7 de juliol de 1963. Va fer tres mesos de vicariat a les Preses i posteriorment va ser nomenat vicari de Palafrugell, càrrec que va exercir fins al 1965, quan va ser nomenat vicari de Santa Susanna del Mercadal de Girona. El 1968 va començar una etapa pastoral a Perpinyà, que va continuar el 1973 a París. L’any 1980 es va reincorporar al bisbat de Girona i va ser nomenat primer ecònom i després, el 1985, rector de Santa Teresa de Blanes. Entre el 1988 i el 1990 va ser arxipreste de Tordera i de 1991 a 1995, consiliari de la Joventut Obrera Catòlica (JOC). El 1993 va ser nomenat rector de la parròquia de Santa Maria de Figueres i actualment era rector de les parròquies d’Avinyonet de Puigventós, Cistella, Vilanant i Vilarig, a més de Vilafant i Santa Llogaia d’Àlguema.

El funeral es va celebrar el passat divendres 18 d'agost, a les onze del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Banyoles.

Aquest proper dissabte 2 de setembre, a les 7 del vespre, se celebrarà una missa en el seu record, a l'Església parroquial d'Avinyonet de Puigventós, missa a la qual hi estan convidats tota la gent de les seves parròquies (Avinyonet de Puigventós, Cistella, Vilanant i Vilarig, a més de Vilafant i Santa Llogaia d’Àlguema).

El trobarem a faltar. Descansi en Pau.

 
 

Proporcionat per iCagenda