ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Taller informatiu sobre Xarxa Natura 2000

CentreCulturalPuigventos1_web

Com a veí del poble o com a professional que desenvolupeu la vostra feina en l’entorn rural haureu rebut, en moltes ocasions, informacions diverses sobre els Espais Naturals i la Xarxa Natura 2000. 
En general s’ha detectat que la població té algunes mancances d’informació entorn d’aquestes figures de gestió del medi. El projecte LIFE+ INFONATUR neix de la necessitat de fer arribar a la població en general i molt particularment als professionals del sector agrari i turístic, informació de primera mà sobre Natura 2000.

És per això que us convoquem a un taller informatiu el proper 16 de març; Podeu escollir a quina hora et va millor:
-11h Centre Cultural Puigventós
-18h Oficina de Turisme de Maçanet de Cabrenys

El taller consistirà en una única sessió en la qual s’exposarà el marc legal que regula les activitats de cada sector interessat en la XARXA NATURA 2000 i s’exposaran les oportunitats que la inclusió en aquesta xarxa implica per cada sector. Així mateix s’assessorarà en l’optimització dels recursos que representa la XN2000 per cada sector.

DINÀMICA DEL TALLER:
1. Presentació del taller i dels conductors.
2. Breu xerrada sobre Natura 2000. Aspectes generals i particulars de la zona.
3. Eines per treballar a Natura 2000. Localització de límits i, si s’escau, activitats que són afectades.
4. Torn de preguntes i recollida d’inquietuds per part dels assistents.

DURADA TOTAL màxim 2 hores.
Per favor, confirmeu la vostra assistència a aquest taller informatiu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 638887681 (Carles Santana) o al 679320292 (Roger Sanmartí). Poseu-vos en contacte amb nosaltres per
qualsevol dubte o aclariment.

 

 
 

Proporcionat per iCagenda