ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Let's clean up 2024

Garriga_web

Enguany, l'Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós torna a adherir-se a la campanya LET’S CLEAN UP EUROPE organitzant una jornada popular de neteja: “Fem dissabte a la Garriga d'Empordà”. Aquesta s’emmarca dins la campanya Let’s clean up Europe, que consisteix en una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. 

Amb aquesta proposta, de caire familiar i oberta a tothom, l'Ajuntament vol convidar els vilatans a prendre consciència de la necessitat de mantenir nets els espais naturals de què disposem, així com de la importància que suposa a nivell ambiental i paisatgístic. La gestió per a la conservació de la biodiversitat i el patrimoni natural és una de les prioritats d'aquest consistori. 

Per tot plegat, animem a totes les persones que vulguin participar en l'activitat a inscriure's (trobareu el formulari d'inscripció sota aquestes línies). Ens trobarem dissabte 11 maig, a les 9:30h, a la Plaça Pous i Pagès. Abans de la sortida es repartirà un "tote bag" de la Garriga, un tríptic amb la nova ruta de les barraques, una aigua, una poma i un entrepà per a tots els assistents inscrits. D'allà els voluntaris seguiran una ruta per l'espai natural de la Garriga d'Empordà (dins el terme municipal d'Avinyonet de Puigventós) i aniran recollint els residus que vagin trobant pel camí.

Posteriorment a l’esdeveniment es valorarà la diferent tipologia de residus recollits, així com el seu pes o volum. En una segona fase les deixalles recollides es dipositaran separadament a la deixalleria més propera.

L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent mitjançant accions de retirada de residus, així com accions de conscienciació de promoció de la reducció, la reutilització i el reciclatge dels residus que es generen.

 

INSCRIPCIONS:

 

 
 

Proporcionat per iCagenda